Četvrtak, Septembar 12, 2013

Vidatox kapi lek za rak sa Kube

 Šta je Vidatox ?

Vidatox kapi su lek za rak sa Kube. One jačaju imunitet, antikancerogene su i pomažu u poboljšanju kvaliteta života kod pacijenta koji boloju od raka. Predstavljaju dopunsku terapiju za lečenje simptoma koji su posledica kancera. Rastvor je prirodnog porekla i napravljen je na bazi škorpijinog otrova.

Vidatox kapi su lek proizveden od pet proteina peptida izvađenih iz otrova plavog škorpiona (Rophalorus junceus), što je endemska vrsta na Kubi i ima analgetska, protivupalna i anti-kancerogena svojstva. Rezultat 15 godišnjeg istraživanja, u oktobru prošle godine Vidatox je testiran na više od 10.000 pacijenata obolelih od raka, od kojih su 3.500 stranci, s pozitivnim rezultatima, kako u poboljšanju kvaliteta života tako i u zaustavljanju rasta tumora.

Labiofam, kubanska farmaceutska laboratorija je objavila novi „homeopatski lek“  za rak na međunarodnom tržištu poznatiji kao Vidatox. To je rezultat rada kubanskog biologa Misael Bordiera sa otrovom plavog škorpiona. Prema Isbel González, direktorici kompanije za istraživanje i razvoj, dejstvo Vidatox-a testiranom na više od 10.000 pacijenata obolelih od raka je pokazalo „pozitivne rezultate“ od „poboljšanja kvaliteta života“ do „usporenijeg rasta tumora“.

González je rekla da je Vidatox homeopatski preparat od pet proteina peptida niske molekularne mase izvađen iz otrova škorpiona, a koji je pokazao analgetska, anti-upalna i anti-tumorna svojstva na više od 15 različitih vrsta karcinoma.

Lek je proizveden od više od 5.000 različitih tipova Rhopalurus junceus škorpiona, poreklom iz istočne Kube. Prema kompaniji, lek nema kontraindikacije, a kompatibilan je s bilo kojim drugim onkološkim lečenjem.

Kompanija je predstavila rezultate svog istraživanja Vidatox-a na svom prvom međunarodnom kongresu krajem septembra u Havani pred oko 500 delegata iz svih delova sveta.

 Više o ovom preparatu i njegovoj upotrebi u borbi protiv ove opake bolesti pročitajte na našem web sajtu:

Vidatox kapi lek za rak

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me